Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan üretiyor ilçeye “Değer” katıyor

Seyhan üretiyor ilçeye “Değer” katıyor

Kadın emeği Seyhan’a “Değer” katıyor

Personelinin ihtiyacini karsilayan Seyhan Dikimevi, siparis almaya basladi

Dikimevi, baska Belediyelerin personel kiyafetini de dikiyor

Akay, “Üretimden gelen gücümüz, ciddi bir kaynaga dönüsüyor”

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’in üretime yönelik projelerinden biri olan Seyhan Dikimevinde, Belediye personelinin ihtiyaçlarinin karsilamasinin yani sira diger belediyelerden gelen siparis talepleri de yerine getirilmeye baslandi. Bu çerçevede Karatas Belediyesi personel kiyafetlerinin tesliminin ardindan Osmaniye ye bagli Yarbasi Belediyesince siparis edilen personel çalisma kiyafetlerinin ilk partisinin teslimi gerçeklestirildi.

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’in göreve gelmesiyle birlikte “Üreten Seyhan” parolasi çerçevesinde, Boya atölyesi ve çiçek üretimi disinda Seyhan Dikimevi de,  Akkapi Mahalklesi’nde faaliyete baslamisti. Seyhan Dikimevi’nin faaliyete baslamasiyla Belediye personelinin kullandigi kiyafetlerin ihale ile alimina son verilmis ve tüm personel kiyafetleri çok uygun fiyata dikimevinde üretilmeye baslanmisti. Ayrica Seyhan dikimevinde Pandemi sürecinin ilk dönemlerinde 750 bin maske üretimi gerçeklestirilmisti.

SEYHAN DIKIMEVI BASKA BELEDIYELERIN PERSONEL KIYAFETLERINI DE DIKIYOR

Çalisanlarinin büyükA bölümü kadin ve isi bilen ustalardan olusan Seyhan Dikimevinde üretilen kiyafetlerin, kalite ve dayaniklilik kriteri diger belediyeleri de harekete geçirdi. Çevre illerden Belediyeler Seyhan Belediyesine basvuruda bulunarak personel kiyafetlerini diktirmek üzere siparis veriyor. Bu belediyelerden olan Osmaniye- Yarbasi Belediyesi de personelin yazlik ve kislik kiyafetlerinin siparisini kisa süre önce vermisti. Seyhan Dikimevinde üretilen ilk etap üRünler (Yazlik) Yarbasi Belediyesi yetkililerine teslim edildi.

 AKAY “SEYHAN ÜRETIYOR ILÇEYE DEGER KATIYOR”

Üretimin kalkinmanin en önemli degerlerinden biri oldugunu belirten Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, üretimden gelen gücün ciddi bir kaynaga dönüsecegine inandigini söyledi. Baskan Akay söyle konustu;

Geldigimiz ilk günden beri, üretime odaklandik. Geldigimiz noktada Seyhan dikimevi araciligiyla kendi personelimizin kiyafetlerini kendimiz ürettik. Simdi Seyhan dikimevinde var olan potansiyelimizi baska Belediyelerin kiyafet siparisleri için de kullanmaya basladik. Burada ciddi bir kazanç elde ediyoruz. Kazandigimizi yine Seyhanli’ya kaynak olarak aktariyoruz. Her alanda üretmeye, kazandigimizi halka hizmet için kaynak olarak kullanmaya devam edecegiz”

Seyhan Belediyesi, Seyhan dikimevi disinda, kendi kullandigi boyayi üretmek amaciyla “boya atölyesi” kurmustu.  

 



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli